h Dolar 34,1207 % 0.28
h Euro 38,0460 % 0.28
h Sterlin 45,3248 % 0.01
h Altın (Gr) 2.867,63 %1,37
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Türk yayıncı, İngiltere’de finale kalarak başarı elde etti

Türk yayıncı, İngiltere’de finale kalarak başarı elde etti

Macenta Yayıncılık, online İngilizce eğitim platformu olan The Globals ile Dünya'nın en prestijli eğitim teknolojileri organizasyonu olan İngiltere merkezli BETT ödüllerinde finalist oldu. Bu, Türkiye'den bir eğitim teknolojileri firmasının ve projesinin ilk defa bu ödüle aday gösterildiği anlamına geliyor. The Globals platformu, öğrencilerin İngilizce becerilerini geliştirirken aynı zamanda Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Hedefleri'ni öğrenmelerini amaçlıyor. Bu başarı, Macenta Yayıncılık'ın yerli bir projeyle adını finale yazdırdığının da bir göstergesi.

Macenta Yayıncılık, İngiltere merkezli BETT ödüllerinin “Transformational İmpact” kategorisinde finalist oldu. Türkiye’deki özel eğitim kurumlarına İngilizce eğitim materyalleri sağlayan şirket, dünyanın ilk Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri temelli online İngilizce eğitim programını geliştirdi. Bu başarısıyla 2024 yılında İngiltere’de düzenlenecek BETT ödüllerinde adını duyurdu. Macenta Yayıncılık, aynı zamanda Türkiye’den finalist olan ilk Eğitim Teknolojileri firması ve projesi oldu. Macenta Yayıncılık’ın geliştirdiği The Globals isimli online İngilizce eğitim platformu, hem yazılım hem içerik üretimine sahip olan yerli bir proje olarak finalistlik elde etti. Bu platform, ilkokuldan liseye kadar olan öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirmekle birlikte Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Hedefleri’ni öğrenmelerine olanak tanıyarak, farkındalığı yüksek bireylerin yetişmesini hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova’da TCG Derya’nın nihai teslimat törenine iştirak edecek

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yalova’da TCG Derya’nın nihai teslimat törenine iştirak edecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.