h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Vakit Haberleri: Talas, Sosyal Belediyeciliğin En Güzel Örneklerine Ev Sahipliği Yapıyor

Vakit Haberleri: Talas, Sosyal Belediyeciliğin En Güzel Örneklerine Ev Sahipliği Yapıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Talas Belediyesinin Osmanlı Kültür Evi ve Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Cıngı, sosyal belediyeliğin güzel örneklerini gördüğünü belirterek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür etti. Ziyaretlerde kursiyerlerle sohbet eden Milletvekili Cıngı, Kadınlara yönelik kurslar hakkında bilgiler aldı. Cıngı, yapılan işlerin takdir edilerek devam etmesini ve daha da ilerlemesini dile getirdi. Kursiyerlerden Sema Kara ise, Türk mutfağı eğitimi aldıkları için memnun olduklarını belirtti. Merkezde eğitim alan kursiyerlere uluslararası geçerli sertifika veriliyor.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Talas Belediyesi’nin Osmanlı Kültür Evi ve Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi gibi sosyal donatılarını ziyaret etti. Ziyaretinde vatandaşlarla ve kursiyerlerle buluşan Cıngı, sosyal belediyecilik örneklerini gördüğünü belirtti ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Cıngı, ziyaretlerine Atatürk Bulvarı üzerindeki Osmanlı Kültür Evi’nde başladı. AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra Mevlana Mahallesi’ndeki Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi’ne geçen Cıngı, merkezdeki kadınlara yönelik kurslar hakkında bilgi aldı. Zaman zaman esprileriyle sohbete renk katan Cıngı, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaklaşık iki saat süren ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Cıngı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın sosyal belediyecilik konusunda başarılı çalışmalara imza attığını ifade etti. Cıngı, özellikle Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi’nde yapılan eğitimlerin kadınların üretkenliklerini artırdığını ve ekonomiye katkı sağladığını vurguladı.

Merkezde eğitim alan kursiyerlerden Sema Kara ise Türk mutfağı eğitimi almaktan memnuniyetini dile getirerek, burada geçirdikleri zamanın kendilerine çok şey kattığını söyledi. Merkezin dönem sonunda uluslararası geçerli sertifika verdiği öğrenildi.

Talas Belediyesi’nin sosyal donatılarına yapılan ziyarette, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’nın mutluluk ve memnuniyeti gözlerden kaçmadı. Cıngı, Mustafa Yalçın başkanı ve emeği geçen herkesi tebrik ederek, bu tür sosyal belediyecilik faaliyetlerinin devamını diledi. Ayrıca kursiyerlere teşekkür etti.

Bayburt’ta şehitler anıldı, Gazze için acil ateşkes çağrısı yapıldı

Sıradaki haber:

Bayburt’ta şehitler anıldı, Gazze için acil ateşkes çağrısı yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.