h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Vali Aydoğdu basın mensuplarıyla buluştu

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya geldi. Vali Aydoğdu, Erzincan'da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, basın mensuplarına teşekkür etti. Programda vali yardımcıları ve il müdürleri tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgiler paylaşıldı. Vali Aydoğdu, 2024 yılının Erzincan'ın tanıtımı için önemli olacağını belirterek, emek verenlere teşekkür etti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Aydoğdu’nun Ankara’da gerçekleşen programda bulunmasından dolayı şehir dışında olduğu için, gazetecilerle buluşma fırsatını bugün değerlendirdi. Toplantıda Vali Aydoğdu, Erzincan’da yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi ve bilginin topluma doğru, objektif ve ilkeli bir şekilde sunulmasını sağlayan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Programda Vali Aydoğdu’nun yanı sıra Vali Yardımcıları Yusuf İzci ve Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Oğuzhan Kılıç da eğitim, sağlık, tarım, gençlik ve spor, özel idare çalışmaları, doğa sporları, kültür ve turizm konularında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdiler. Konuşmaların ardından Vali Aydoğdu, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak 2024 yılının Erzincan için bir tanıtım yılı olacağını vurgulayarak bu konuda emek veren herkese teşekkür etti.

Zorlu Kış Koşullarında Kar Temizleme Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Sıradaki haber:

Zorlu Kış Koşullarında Kar Temizleme Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.