h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Vefat eden hastane çalışanının cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Vefat eden hastane çalışanının cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Aydın'da Atatürk Devlet Hastanesi çalışanı olan Yüksel Arslan, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Arslan için hastanede cenaze töreni düzenlendi. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastanenin yöneticileri ve personelinin katıldığı törende konuşma yaptı. Arslan'ın cenazesi, Umurlu Çarşı Camii'nden alınarak Umurlu Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

Atatürk Devlet Hastanesi personeli Yüksel Arslan, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Bunun üzerine, Arslan için çalıştığı hastanede bir tören düzenlendi. Törene, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Selman Özmen, Atatürk Devlet Hastanesi yöneticileri ve hastane personeli katıldı. Tören sırasında duygusal anlar yaşandı ve İl Sağlık Müdürü Şenkul, Arslan’ın ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu. Arslan’ın cenazesi, hastanede düzenlenen törenin ardından Umurlu Çarşı Camii’nden alınarak Umurlu Mahalle Mezarlığı’na defnedildi.

Okullar, öğrencilerin güvenliği için tadilat çalışmalarına başlıyor

Sıradaki haber:

Okullar, öğrencilerin güvenliği için tadilat çalışmalarına başlıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.