h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yargıda son atamalar açıklandı: İşte yeni görevlendirmeler

Yargıda son atamalar açıklandı: İşte yeni görevlendirmeler

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Gökhan Karaköse Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, Zafer Koç ise İstanbul Anadolu Başsavcılığına atandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar ise Yargıtay üyeliğine seçildi. Karaköse'nin yerine Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına Mustafa Gökçe, Koç'un yerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına Yakup Ali Kahveci getirildi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Aynı şekilde, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç da İstanbul Anadolu Başsavcılığına görevlendirildi. HSK Birinci Dairesinin kararnamesine göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça ile İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar da Yargıtay üyeliklerine seçildi. Bu atamalarla birlikte, Başsavcı Ahmet Akça’nın yerine Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Başsavcı İsmail Uçar’ın yerine ise Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç getirildi. Ayrıca, Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Mustafa Gökçe, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığına, Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Yakup Ali Kahveci de Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştır.

Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kaymasının ardından 2 bina vinçlerle güçlendirildi

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kaymasının ardından 2 bina vinçlerle güçlendirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.