h Dolar 34,0862 % 0.2
h Euro 38,1366 % 0.2
h Sterlin 45,4834 % 0.36
h Altın (Gr) 2.846,05 %0,61
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Bayrampaşa’da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte şehirlerarası yolcu taşıyan otobüsleri denetlemeye devam ediyor. Yapılan denetimlerde, otobüslerin kar lastiği ve takograf kontrolleri yapılırken, yolcular da emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarılıyor.

Bayrampaşa’da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimler gerçekleştiriyor. Yapılan denetimlerde, otobüslerin kış lastiği bulundurup bulunmadığı ve kış lastiklerinin uygunluğu kontrol ediliyor. Ayrıca otobüslerin lastik diş derinlikleri, yasal sınırlara uygun olup olmadığı ölçülüyor. Şoförlerin belgeleri de kontrol edilirken, yolculara emniyet kemeri kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Bir otobüs şoförü olan Hızır Aydın, “Biz bireysel olarak kendimizden sorumluysak, yolcuların da kendilerinden sorumlu olması gerektiğini düşünüyorum. Eğer yolcuya ceza yazılırsa, herkes emniyet kemeri takacaktır” diyor.

Öte yandan, bu uygulamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildiriliyor.

Özlüce Kapısı, Özel Araç Girişlerine Kapatılıyor: Haber İçeriği ve Başlık Detayları

Sıradaki haber:

Özlüce Kapısı, Özel Araç Girişlerine Kapatılıyor: Haber İçeriği ve Başlık Detayları

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.