h Dolar 34,1135 % 0.03
h Euro 37,9381 % 0.03
h Sterlin 45,0743 % -0.1
h Altın (Gr) 2.797,46 %-0,18
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yarıyıl tatili yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda başladı!

Yarıyıl tatili yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda başladı!

Bayrampaşa’da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, yarıyıl tatili sebebiyle hareketlendi. İnsanlar, tatillerini başka şehirlerde geçirmek için otogara akın etti. Öğrenciler, aileleriyle vakit geçirmek ve dinlenmek için memleketlerine gitti. Üniversite öğrencisi Mustafa Gümüş, ailesiyle Ordu’ya gitmeyi planladığını söyledi. Muhammed Hamza Barlar ise takdir aldığı için mutlu olduğunu ve Bursa’ya anneannesinin yanına gideceğini belirtti.

Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte yoğunluk yaşamaya başladı. Tatili şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, otogara akın etti. Yarıyıl tatili süresince bazı öğrenciler, aileleriyle vakit geçirmek için memleketlerine dönmeyi tercih etti.

Vakit.com.tr Okurundan Gelen Haber:
“Ailemle birlikte vakit geçirmek için gidiyorum”
Üniversite öğrencisi Mustafa Gümüş, “Edirne’den geliyorum. Yarıyıl tatili için Ordu’ya gitmeyi planlıyorum. Ailemle birlikte vakit geçirmek için bu seyahati tercih ettim. Okuldaki arkadaşlarım da gelerek birlikte zaman geçirmeyi düşünüyoruz. Dersler biraz yorucu geçti” şeklinde konuştu.

“Bursa’da Uludağ’a çıkmayı düşünüyoruz”
Muhammed Hamza Barlar ise, “Tatilde Bursa’ya gitmeyi planlıyorum. Anneannemin yanına ziyarete gideceğim. Okulda başarılı bir dönem geçirdim ve takdir aldım, bu durum beni mutlu ediyor. Bursa’da Uludağ’a çıkmayı düşünüyoruz. Kardeşimle birlikte oyunlar oynayacağım. Sanırım çok güzel bir tatil geçireceğim” şeklinde konuştu.

Siz de yarıyıl tatilini farklı yerlerde geçirecek misiniz? Tatil planlarınızı bizimle paylaşın!

İstanbul Havalimanı, 2023’te Avrupa’nın En İşlek Havalimanı Oldu

Sıradaki haber:

İstanbul Havalimanı, 2023’te Avrupa’nın En İşlek Havalimanı Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.