h Dolar 34,0906 % 0.18
h Euro 38,0846 % 0.18
h Sterlin 45,3041 % -0.08
h Altın (Gr) 2.834,14 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda denetimler sıklaştırıldı

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda denetimler sıklaştırıldı

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte yapılan denetimlerde, şehirlerarası yolcu otobüslerine kar lastiği ve takograf kontrolü yapıldı. Yolculara emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarılarda bulunuldu. Denetimlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Bayrampaşa’da bulunan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslere yönelik denetimler yapıldı. Denetimlerde, otobüslerin kar lastikleri ve takograf kontrolleri gerçekleştirildi. Ayrıca yolculara emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bugün başlayan yarıyıl tatili nedeniyle Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde, otobüslerin kış lastiği bulunup bulunmadığı ve kış lastiklerinin uygunluğu kontrol edildi. Otobüslerin lastik diş derinlikleri, yasal sınırlar göz önünde bulundurarak ölçüldü. Şoförlerin belgeleri kontrol edilirken, yolculara da emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bir otobüs şoförü olan Hızır Aydın, “Biz bireysel olarak kendimizden sorumluysak, yolcuların da kendilerinden sorumlu olması gerekiyor. Yolculara ceza yazıldığında herkes emniyet kemeri takar” şeklinde konuştu.

Uygulamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Murat Kurum, cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldı

Sıradaki haber:

Murat Kurum, cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.