h Dolar 34,1292 % -0.03
h Euro 38,0486 % -0.03
h Sterlin 45,7222 % 0.32
h Altın (Gr) 2.889,94 %0,17
h BIST100 10.060,64 %1,75
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yeni Başlığım: “Çoruh Nehri’nde heyecan dolu rafting ve kano etkinlikleri düzenlenecek!”

Yeni Başlığım: “Çoruh Nehri’nde heyecan dolu rafting ve kano etkinlikleri düzenlenecek!”

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’yı makamında ağırladı. Kabakçı, Çoruh Nehri'nde yapılması düşünülen rafting ve kano projeleri hakkında Eldivan ile görüş alışverişinde bulundu. Vali Eldivan, su sporlarının Bayburt'un tanıtımına katkı sağlayacağını ve doğa sporları merkezi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ile bir araya geldi. Bayburt’a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Vali Eldivan’ı ziyaret eden Kabakçı, Bayburt’un Mescit Dağları’ndan kaynaklanan ve dünyanın en hızlı akan nehirlerinden biri olan Çoruh Nehri üzerinde rafting ve kano sporlarına yönelik projeler hakkında Vali ile görüş alışverişinde bulundu. Vali Eldivan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, su sporlarının Bayburt’un tanıtımına ve gençlerin bu sporlara ilgisini çekmeye yardımcı olacağını belirtti. Ayrıca, doğa sporları merkezi olma hedefi doğrultusunda Bayburt olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

ABD’li Senatör Sanders’in ‘İsrail’e şartlı yardım tasarısı’ Senato’da reddedildi

Sıradaki haber:

ABD’li Senatör Sanders’in ‘İsrail’e şartlı yardım tasarısı’ Senato’da reddedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.