h Dolar 34,2349 % 0.33
h Euro 37,1561 % 0.33
h Sterlin 44,7421 % 0.72
h Altın (Gr) 2.980,93 %0,91
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Yolların hızla düzeltilmesi doğalgaz kaynaklı hasarların ardından hız kazanıyor

Yolların hızla düzeltilmesi doğalgaz kaynaklı hasarların ardından hız kazanıyor

Balıkesir Edremit Belediyesi, kent genelinde devam eden doğalgaz çalışmaları ve bozulan yolların yenilenmesi için çalışmalara hız veriyor. Atatürk Mahallesi'nde ve TOKİ ile Kartal Evleri Mevkii'nde yapılan doğalgaz çalışmaları sonrasında, Fen İşleri ekiplerince cadde ve sokakların yenilenmesi sağlanıyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz alt yapısının tamamlanmasının ardından yol bakım ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Edremit Belediyesi, Balıkesir’in çeşitli bölgelerinde yol yapım ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde gerçekleştirilen doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan cadde ve sokaklar hızla yenileniyor.

Edremit Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde parke taşı döşeme, tesviye, genişletme gibi çalışmaların yanı sıra doğalgaz alt yapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolların yenilenmesi konusunda yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu kapsamda Atatürk Mahallesi ve Kartal Evleri Mevkii gibi bölgelerde doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazılan cadde ve sokaklarda yenileme ve yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Fen İşleri ekipleri, bu bölgelerdeki çalışmalara büyük bir özveriyle katılıyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol bakım ve onarım faaliyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Arslan, “Yol düzenlemeleriyle daha güvenli bir ulaşım sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda şehrimizin estetik ve çağdaş bir görünüm kazanmasını sağlıyoruz. İyi bir Edremit için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gömeç’teki sel felaketinin yıkımları toparlanıyor

Sıradaki haber:

Gömeç’teki sel felaketinin yıkımları toparlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.