h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a

Yüce: Geleceğimizin eğitimine devam edeceğiz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi'nde miniklerin derslerine konuk oldu. Başkan Yüce, Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kurslarına katılan öğrencilerin derslerini ziyaret etti. Miniklere desteklerinin süreceğini belirten Başkan Yüce, çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan merkezin önemine vurgu yaptı. Belediye olarak eğitime verilen önemi dile getiren Yüce, çocukların zihinsel, fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkı sağladıklarını ifade etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde eğitim alan minik öğrencilerin derslerine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Yüce, Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kurslarına katılan öğrencilerin derslerini takip etti. Başkan Yüce, “SGM’lerde çocuklarımız yeteneklerini keşfediyor, geleceklerini sağlam temellere dayandırıyor. Minik evlatlarımızı desteklemeye ve eğitimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sosyal Gelişim Merkezi’nde çocuklara çeşitli branşlarda eğitim verildiğini görmek için minik öğrencileri ziyaret etti. Başkan Yüce, Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kurslarını takip ederek, öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

Başkan Yüce, ziyaret sırasında çocukların eğitimine özel bir önem verdiklerini belirterek, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak birçok eğitim projesi yürütüyoruz. Elbette ki bu projelerde, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza daha fazla öncelik veriyoruz. SGM kursları da hizmetlerimizin sadece bir parçasıdır. Merkezimizde çocuklarımızın zihinsel, fiziksel ve duygusal gelişimine önemli katkılar sunan zengin bir eğitim içeriği bulunuyor. Bugün, Resim, Mutfak Atölyesi ve Geleneksel Türk Tiyatrosu kurslarına katılan öğrencilerin derslerine konuk olduk. Eğitmenlerimizle birlikte, evlatlarımızın en güzel çağlarında sevgi dolu bir çocukluk yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yüce, SGM kurslarının çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olduğunu vurgulayarak, “Kurslarımız ve atölyelerimiz, çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra onların yeteneklerini keşfetmeleri açısından da son derece önemlidir. Eğer çocuklarımızın hangi alanlarda nasıl bir yeteneği olduğunu keşfedip doğru yönlendirirsek, gelecekte mesleki yönelimlerini doğru bir şekilde belirlemelerine yardımcı olmuş oluruz. SGM kurslarımız, bu noktada hayati bir öneme sahiptir. Uzman eğitmenler eşliğinde çocuklarımızın yeteneklerini keşfedip ailelere de bu konuda bilgi vererek doğru bir rota çiziyoruz” şeklinde konuştu.

Serdivan’daki kafe ve restoranlarda fiyat denetimleri yapılıyor

Sıradaki haber:

Serdivan’daki kafe ve restoranlarda fiyat denetimleri yapılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.