h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Zorlu Kış Koşullarında Kar Temizleme Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Zorlu Kış Koşullarında Kar Temizleme Çalışmaları Hız Kesmeden Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun, Çağlayancerit ve Pazarcık'ta kar yağışı sonrası yolları ulaşıma açık tutmak için kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, kar yağışının hemen ardından müdahale ederek mahalle ve grup yollarının ulaşılabilirliğini sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kış şartlarıyla ilgili taleplerin Acil Çağrı Merkezi ve Afet Koordinasyon Merkezi'ne iletilmesini belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun, Çağlayancerit ve Pazarcık’ın kırsal mahallelerine yönelik kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, bölgede etkili olan kış şartlarıyla mücadele etmek adına çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmektedir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ekipler, kar yağışının hemen ardından harekete geçerek yerleşim yerlerinin ulaşılabilirliğini sağlamaktadır. Ekipler, sürekli olarak nöbette bulunarak kar yağışının başlamasıyla birlikte müdahale ederek olası aksamaların önüne geçmektedir. Bu yoğun çalışmalar sayesinde Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk sahasındaki mahalle ve grup yolları ulaşım açısından sıkıntı yaşanmadan açık tutulmaktadır. Belediyenin yaptığı açıklamada, kış şartlarıyla mücadele kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne taleplerin iletilmesi gerektiği belirtilmektedir.

Jandarma ve Erciyes Üniversitesi, soruşturmalarda adli veterinerlik konusunda eğitim veriyor

Sıradaki haber:

Jandarma ve Erciyes Üniversitesi, soruşturmalarda adli veterinerlik konusunda eğitim veriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.