h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hapse mahkum olmuş bir siyasetçiyi TBMM’ye taşımak için cezaevlerindeki terör örgüt mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin muhalefet partilerinin eleştirilerine yanıt verdi. Erdoğan, siyasette gerilimin artmaması konusunda uyarıda bulunarak, TBMM’ye bir siyasetçiyi taşımak için cezaevindeki terör örgütü üyelerini serbest bırakma girişimlerinin tehlikeli olduğunu belirtti.

“Yalova’da yeniden aday gösterdiğimiz mevcut belediye başkanımız Mustafa Tutuk’a başarılar diliyorum”

Erdoğan, Yalova’da belediye başkan adayı olarak yeniden Mustafa Tutuk’u gösterdiklerini duyurdu ve Tutuk’a başarılar diledi. Erdoğan, partisinin eser ve hizmet odaklı bir siyaset anlayışı olduğunu vurgulayarak, seçimlerde halkın gönlünü kazanmaya odaklandıklarını ifade etti.

“Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin siyaset anlayışının esasının eser ve hizmet olduğunu söyledi. Hükümetin Türkiye’nin gelişimi için çalıştığını ve vatandaşların refahını artırmak için çaba gösterdiğini vurguladı.

“CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır”

Erdoğan, CHP’nin istismar siyaseti yaptığını ve bu tarz siyaset yapan partilerin DEM gibi bölücü partilerin oyuncağı haline gelebileceğini belirtti. Hükümetin milli birlik ve beraberlik sağlamak için çalıştığını ifade eden Erdoğan, bu tür siyasi oyunlara dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

“3-5 oy fazla oy almak için hoyratça çiğnenmedik ilke bırakmadılar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulunarak, siyasette 3-5 oy daha fazla almak için ilkelere uyulmadığını ifade etti. Halkın güvenini kazanmak için dürüst ve prensipli bir siyaset anlayışına sahip olunması gerektiğini belirten Erdoğan, muhalefetin bu konuda daha dikkatli davranması gerektiğini söyledi.

“Bay Kemal’i yalnızlığa iterek başa Özel’i getirerek bölücü örgütün güdümündeki partiyi DEM’lemek oldu”

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalnızlığa itildiğini ve parti içinde yapılan değişikliklerle bölücü örgütün etkisinde olan partiyi daha da güçlendirdiğini ifade etti. Erdoğan, bu durumun CHP’nin itibarını zedelediğini ve parti içinde yapılan değişikliklerin buna sebep olduğunu belirtti.

“SİHA’lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadelesine değinerek, SİHA’ları (Silahlı İnsansız Hava Araçları) eleştirenleri kast ederek, terörle mücadele ve sınır ötesi harekatlardan rahatsız olan bazı kesimler olduğunu ifade etti. Erdoğan, Türkiye’nin bölücü emellere karşı duruşunu sürdüreceğini ve terörle mücadelede kararlılıkla ilerleyeceğini belirtti.

“Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok”

Erdoğan, CHP’ye hitaben konuşmasının sonunda, muhalefet partisine yönelik bir uyarıda bulundu. Erdoğan, CHP’nin alternatif bir siyaset sunamadığını ve halkın desteğini kazanacak bir yolun olmadığını ifade etti. Muhalefetin oylarını artırmak için daha yapıcı ve güven verici bir politika izlemesi gerektiğini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi, 55 belediye başkan adayını daha duyurdu

Sıradaki haber:

Milliyetçi Hareket Partisi, 55 belediye başkan adayını daha duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.