h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Belediyesi’ni 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kamil Saraçoğlu ile kazanacaklarını açıkladı. Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ile birlikte parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Önsay, “Kütahya’ya AK Parti olmadan kimse hizmet alamaz. Herkes bunun farkında. Eksiklikler yapmış olabiliriz, vatandaşlarımızla yeterince iletişim kuramamış olabiliriz, birliğimizi ve beraberliğimizi kaybetmiş olabiliriz, birbirimize küsmüş olabiliriz. Bunlar bizim hatalarımızdır. Ancak unutulmamalıdır ki, belediyemiz Kamil Saraçoğlu döneminde ve önceki dönemde de AK Parti’nin yönetiminde idi. Yapılan her şey AK Parti’ye aittir. 2024 ve 2029 yılları arasında gerçekleştirilecek her müdahale de yine AK Parti’ye ait olacak. Biz kişisel bir çıkar peşinde değiliz. Tek kırmızı çizgimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Siyaset insanlarla yapılmaktadır. Hepimiz bir ekibiz. Her birimize farklı görevler verilir ve bu görevleri başarıyla yerine getirmek için çalışırız. Görevin doğasını sorgulamak bizim haddimize değildir. Cumhurbaşkanımızın söylediği doğrudur. O gün ne demişse odur, bugün ne demişse budur. Biz AK Parti olarak seçime giriyoruz. Kazanırsak, AK Parti olarak kazanırız” diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı da basın toplantısında konuşarak Kamil Saraçoğlu’na tam destek verdiklerini belirttiler.

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ise Kütahya’yı tekrar AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracaklarını söyledi. Saraçoğlu, “2014 yılında başladığımız Kütahya sevdasıyla ve heyecanla, güçlü bir ekiple Kütahya’nın yıldızı haline gelmesi için vizyon projelerimizi hayata geçireceğiz. 2019 yılında görevi devrettiğimizde söylediğimiz gibi, milletimize hizmet etme sevdamız hiç bitmeyecek. Rabbime şükürler olsun ki, bize Kütahyamıza tekrar hizmet etmek için fırsat yarattı. Kütahya için AK Parti bayrağını dalgalandırmak için birlikte hareket edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahyalılara olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Yeniden Kütahya için hazır, kararlıyız. Neden kaybettiğimizi iyi biliyoruz ve bu süre boyunca halkımızla olan bağlarımızı hiç koparmadık. Sokaklarda, çarşılarda, iş yerlerinde, kahvelerde insanlarımızla hep beraberdik. O dönemde seçtiğimiz arkadaşımız hala görevde. Büyük bir beklenti vardı. Fakat bu süreçte halkımızın beklentilerinin karşılanmadığını gördük. Saha çalışmalarında AK Parti ve Kamil Saraçoğlu ile olan bağımızın kopmadığını gördük ve sonuç olarak genel merkezimizin yapmış olduğu kamuoyu yoklamaları ve istişareler sonucunda tekrar bu yolda yürümemizi görev olarak belirlediler. Bu zor bir görev ve bunun üstesinden bu teşkilatla rahatlıkla geleceğimize inanıyorum. Projeler ekibimiz de çalışıyor. Zaten yarım kalan projelerimiz vardı ve bunları hayata geçirdiğimizde Kütahya’nın çok farklı bir konuma geleceğini hep birlikte göreceğiz. Göreve hazırız, dışarıda pasif kalmadık. Her zaman aktif bir şekilde Kütahyalıların içinde olduk. İnşallah Kütahyalılar tekrar AK Parti belediyeciliğiyle tanıştığında mutlu ve huzurlu olacaklar” dedi.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: “Türkiye hava sahasında her 15 saniyede bir uçak geçmektedir”

Sıradaki haber:

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: “Türkiye hava sahasında her 15 saniyede bir uçak geçmektedir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.