h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

İzmir’de 784,242 öğrencinin karne heyecanı yaşadığı yarıyıl tatili başladı. İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler için son ders zili çaldı ve 15 günlük tatil başladı. İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Balçova Asil Nadir İlkokulu’nda gerçekleşen karne töreninde öğrencilere karnelerini ve hediyelerini verdi. Öğrencilerin yanı sıra 54,111 öğretmen de tatilin başlamasıyla birlikte dinlenme dönemine girdi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, tüm okullarda eğitimle ilgili tedbirlerin alındığını belirtti ve yaklaşık 800,000 öğrenciye karnelerinin takdim edildiğini ifade etti. Deerlendirmelerin sadece akademik değil, sosyal durumlarıyla da yapılması gerektiğini vurgulayan Yahşi, 15 günlük tatilin ardından ikinci dönemi daha nitelikli bir şekilde planladıklarını dile getirdi.

Öğrenciler ise tatilde ailelerine yardım edeceklerini, ödevlerini tamamlayacaklarını ve arkadaşlarını özleyeceklerini belirtti. Tatili memleketlerinde geçirecek olan bir veli ise çocukların yoğun tempolarından dolayı tatilin dinlenmeleri için fırsat olduğunu söyledi.

Veliler, çocuklarının ilk karne heyecanını yaşadıklarını ve İzmir Valisi’nin karne dağıtmasının kendileri için özel bir anlam taşıdığını dile getirdi. Yarıyıl tatilinin sona ereceği tarih ise 2 Şubat Cuma olarak belirlendi. Öğrenciler, 5 Şubat’ta tekrar okullarına dönecekler.

Kırklareli’nde suç dünyasının gözde yüzü olan dolandırıcı, 14 ayrı olayla suçlandı ve sonunda yakalandı!

Sıradaki haber:

Kırklareli’nde suç dünyasının gözde yüzü olan dolandırıcı, 14 ayrı olayla suçlandı ve sonunda yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.