h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de DEM Partisi üyelerinin bulunmasını siyasi bir garabet ve demokratik bir ayıp olarak değerlendirdi. Bahçeli, teröristlerin ve destekçilerinin dağlarda, ovada, belediyelerde, şehirlerde ve TBMM’de barınmaması gerektiğini söyledi.

Bahçeli, açıklamalarında şunları belirtti: “PKK ve YPG sahipleri Brüksel ve Washington’da bulunmaktadır. Sabrımızın tükenmekte olduğunu tüm dünyaya haykırıyoruz. ABD’nin PKK ile olan ilişkisi artık gizlemeye değer bir yanı kalmamıştır. Irak’ın kuzeyindeki dağlık bölgeyle koordineli bir şekilde Hatay’a kadar uzanan, 60 kilometre derinlikte bir güvenlik hattı oluşturulmalıdır ve bu hatta hiçbir şekilde müsamaha gösterilmemelidir.”

Bu açıklamalar, MHP lideri Bahçeli’nin terörizmle mücadelede kararlılığını vurgulamak ve Türkiye’nin iç güvenliğini sağlamak için atılması gereken adımları dile getirdiğini göstermektedir.

Robotik kodlama kursu, Yeşilyurt’ta büyük talep görüyor

Sıradaki haber:

Robotik kodlama kursu, Yeşilyurt’ta büyük talep görüyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.