h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Iğdırlı işletmeciler ve Iğdır Üniversitesi öğrenci kulübü, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sömestr tatilinin son haftasında sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldi ve öğrencilere unutmayacakları bir deneyim yaşattı.
Iğdır’daki kuaförler, kadın kooperatifleri ve üniversite öğrencileri, ara tatil başlamadan önce öğrencilere eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla Iğdır Merkez Yukarı Mahalle Akşemsettin Ortaokulu’na giderek buradaki öğrencilerle bir araya geldi. Erkek öğrencilere berberler saç kesimi yaparken, bayan kuaförler de kız öğrencilerin saçlarını keserek şekiller verdi. Iğdır Üniversitesi öğrencileri ise palyaço kılığında girerek öğrencilerin eğlenmesini sağladı. Öğrenciler aynı zamanda uzun süren birinci dönemin stresini atmak için zaman zaman halaylar çekti. Iğdır Girişimci Kadınlar Kooperatifi ise kendi ürettikleri ikramlıkları öğrencilere dağıtmaktan geri kalmadı.
Iğdır Girişimci Kadınlar Kooperatifi Başkanı Yıldız Aktaş, sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulları ziyaret ettiklerini ve bugün Akşemsettin Ortaokulu’na geldiklerini belirterek, “Kooperatif olarak kendi ürettiklerimizi getirerek öğrencilere ikram ettik. Bu tür projelerimize devam edeceğiz” dedi.
Iğdır Akşemsettin Ortaokulu Müdürü Suat Şeran ise düzenlenen etkinlikle öğrencilerin mutlu olduğunu ifade ederek, “Bugün burada hem erkek hem de kız öğrencilerimizin saç kesimleri yapılıyor. Bu esnada çocuklarımız çok keyifli vakit geçiriyor. Okulumuzun merkeze uzak olması nedeniyle öğrenciler bazı şeylerden mahrum kalabiliyor. Palyaço, çocukların çok eğlenmesini sağladı. Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyor” şeklinde konuştu.

YDÜ Tıp Fakültesi Dünya Tıp Eğitimi Federasyonu (WFME) tarafından akredite edildi

Sıradaki haber:

YDÜ Tıp Fakültesi Dünya Tıp Eğitimi Federasyonu (WFME) tarafından akredite edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.