h Dolar 34,0816 % 0.15
h Euro 38,1569 % 0.15
h Sterlin 45,3424 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,21 %0,12
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ağrı Dağı’nın eteklerine, beklenen kar yağışı kış ayında gerçekleşmedi

Ağrı Dağı’nın eteklerine, beklenen kar yağışı kış ayında gerçekleşmedi

Iğdır'da, kış ayının ortalarında dahi bahar havası yaşanırken, Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'nın eteklerine kar yağışı düşmedi. Türkiye genelindeki hava sıcaklıkları düşerken, Meteoroloji'den yapılan uyarılara rağmen Iğdır'da bahar havası hakim. Ağrı Dağı ve eteklerinde kısa süreli yağan karlar da hızlı bir şekilde eridi. Bu olay havadan görüntülendi.

Iğdır’da, kış aylarının ortasında bile baharı andıran bir hava hakimken, Türkiye’nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı’nın eteklerine hala kar yağmadığı görülüyor.

Ülkemizin genelinde hava sıcaklıkları 6 ila 10 derece arasında düşerken, Meteoroloji tarafından sağanak yağış ve kar uyarıları yapılırken, Iğdır’da Doğu’nun Çukurova bölgesine bahar havası hakim. Iğdır’da bulunan Ağrı Dağı ve eteklerinde kış mevsimine rağmen kar görüntülenmiyor. Kısa süreli kar yağışları da hızla eriyor. Ağrı Dağı ve eteklerindeki kış manzaraları havadan görüntülendi.

Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü Yeni Araç Alımı Yaptı

Sıradaki haber:

Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü Yeni Araç Alımı Yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.