h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Aksaray’da meydana gelen sağanak yağış, çiftçilerin yüzünü güldürdü

Aksaray’da meydana gelen sağanak yağış, çiftçilerin yüzünü güldürdü

Aksaray'da akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Özellikle çiftçilerin beklediği yağışlar, nüfusunun büyük bir kısmının tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan Aksaray'da sevinçle karşılandı. Gece yarısına kadar ara ara devam etmesi beklenen yağışlar hakkında Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından da bilgi paylaşımı yapıldı.

Aksaray’da akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlar devam ederken bu durum özellikle çiftçileri sevindirdi. Şehir genelinde gün boyunca belirli aralıklarla yağan yağmur, akşam saatlerinde daha da etkili hale geldi. Uzun süredir yağış bekleyen ve nüfusunun yüzde 80’i tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Aksaray’da çiftçiler memnuniyetle bu yağışları karşıladı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, yağışın gece boyunca ara ara devam etmesi bekleniyor. Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ise resmi internet sitesi üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığı paylaşımlarla vatandaşları bilgilendirdi.

Tarımsal Sulama Kanalları ve Dereler Saruhalı’nda Hızlı Bir Şekilde Onarıldı

Sıradaki haber:

Tarımsal Sulama Kanalları ve Dereler Saruhalı’nda Hızlı Bir Şekilde Onarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.