h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • ATV hayranları, doğal yaşamı korumak için yaban hayvanlarını unutmuyor

ATV hayranları, doğal yaşamı korumak için yaban hayvanlarını unutmuyor

Tokat'ta gönüllü olarak kurulan Tokat ATV Clup üyeleri, Topçam Yaylası'na çıkarak yaban hayvanları için doğa dostu bir projeye imza attı. Grup üyeleri, kış şartlarında zorlanan yaban hayvanları için köylülerin yardımıyla toplanan yiyecekleri yaylada bıraktı. Bu sosyal farkındalık projesiyle dikkat çeken ATV tutkunları, unlu mamul üreticilerinin desteğiyle hayvanların hayatta kalma mücadelesine destek oldu.

Tokat’ta bulunan ATV tutkunları, Topçam Yaylası’na çıkarak yaban hayvanları için doğaya ekmek bıraktılar. Tokat ATV Club üyeleri, gönüllü olarak bir araya gelerek sosyal farkındalık projeleriyle dikkat çekiyorlar. Bu projelerden biri de yaban hayvanlarını düşünmek oldu. 25 kişilik bir grup, zorlu kış koşullarında hayatta kalmaya çalışan yaban hayvanları için Topçam Yaylası’na çıktı ve şehirde bulunan unlu mamul üreticilerini ziyaret ederek yiyecek topladı. Toplanan ekmek ve yiyecekler, köy sakinlerinin belirlediği noktalara bırakıldı.

Fırtına Karadeniz Bölgesi’ni vuracak: Uyarılar peş peşe gelmeye devam ediyor

Sıradaki haber:

Fırtına Karadeniz Bölgesi’ni vuracak: Uyarılar peş peşe gelmeye devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.