h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bahçesaray’da Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor

Bahçesaray’da Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor

Van'ın Bahçesaray ilçesindeki kar yağışı sonucunda kar kalınlığı 60 santimetreye ulaşmış durumda. Özellikle Bahçesaray'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Kar görüntüleri ise mahalle sakinlerini etkileyen güzel manzaralarla karşımıza çıkıyor. Mahalle sakinleri sabah erken saatlerde evlerinin üzerinde biriken karları temizlemek için çalışmalara başladı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde son 1 haftadır aralıklarla yaşanan yoğun kar yağışı, şehir genelinde kar kalınlığının 60 santimetreyi geçmesine neden oldu. Özellikle Bahçesaray ilçesinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Bu durum özellikle yüksek kesimlerde büyük bir kar birikimine yol açtı. Kış mevsiminin sert geçtiği Çatbayır Mahallesi, beyaz bir örtüyle kaplandı ve göz alıcı bir manzaraya dönüştü. Mahalle sakinleri, sabahın erken saatlerinde evlerinin çatılarında biriken karları temizlemek için küreklerle çaba gösterdi. Bu sayede günlük hayatlarına normal şekilde devam edebildiler.

Ankara’da hava sıcaklığı eksi 9 dereceye kadar düştü

Sıradaki haber:

Ankara’da hava sıcaklığı eksi 9 dereceye kadar düştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.