h Dolar 34,2578 % -0.03
h Euro 37,0571 % -0.03
h Sterlin 44,5453 % 0.09
h Altın (Gr) 3.027,97 %0,01
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bartın’da Turizmde Deniz Projeleri İçin Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın’da Turizmde Deniz Projeleri İçin Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Bartın Valiliği, deniz turizmini geliştirmek için yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere Deniz Turizmi Kurulu toplandı. Bartın Belediye Başkanı Tuncay Maden'in de katıldığı toplantıda, Deniz Turizmi Yönetmeliği çerçevesinde yapılan ve planlanan çalışmalar ele alındı. Ayrıca gezinti teknelerinin deniz turizmi işletme belge başvuruları da incelendi.

Bartın’da deniz turizminin geliştirilmesi için başlatılan çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla Deniz Turizmi Kurulu bir araya geldi. Bartın Valiliği’nin ev sahipliğinde, Nurtaç Arslan başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bartın Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Maden de katıldı. Toplantıda, Deniz Turizmi Yönetmeliği kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların yanı sıra gezinti teknelerinin deniz turizmi işletme belgesi başvuruları da ele alındı. Bartın’da deniz turizminin daha da gelişmesi için atılan adımların değerlendirildiği bu toplantı, sektörün geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Burhaniye’deki sel felaketi büyük hasara yol açtı

Sıradaki haber:

Burhaniye’deki sel felaketi büyük hasara yol açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.