h Dolar 34,2531 % 0.08
h Euro 37,0599 % 0.08
h Sterlin 44,5848 % 0.12
h Altın (Gr) 2.996,57 %0,16
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Başkan Tekin, “10 yıl boyunca sadece Alaplı’mıza hizmet etmek için çalıştık”

Başkan Tekin, “10 yıl boyunca sadece Alaplı’mıza hizmet etmek için çalıştık”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı'da yaptığı hizmetlerin tanıtımı için ziyaretlerde bulundu. 10 yıllık görev süresi boyunca Alaplı'da yapılan hizmetlerin anlatıldığı ziyaretlerde, Tekin, Alaplı'nın sorunlarına çözüm için çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, Alaplı Devlet Hastanesi ile ilgili olarak 100 yataklı olmasını ve tüm branşlarda doktorlar bulunmasını istediğini belirtti. Alaplı Belediyesi olarak bu konuda her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Zonguldak’ın Alaplı Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partilileriyle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Alaplı’da yapılan ziyaretlerde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve heyeti, çalışanların yoğun ilgisiyle karşılandı. Görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri anlatan Tekin, “10 yıl boyunca sadece Alaplı’ya hizmet etmek için çalıştık” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 10 yıllık görev süresi boyunca Alaplı’da önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti. “Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler yapmayı önceliklendirdik. Göreve gelmeden önce Alaplı akşam saat 6’dan sonra karanlığa bürünüyordu. Şimdi ise her yer aydınlık ve canlı. Vatandaşlarımız istedikleri gibi güvenli bir şekilde sahile inebiliyorlar, başka şehirlere gitmek zorunda kalmıyorlar” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçenin öncelikli sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. “Tüm mahallelere eşit hizmeti götürebilmek için çok çaba sarf ettik. 25-30 yıldır hizmet alamayan mahallelerimize, sokaklarımıza hizmet götürdük. Elbette eksikliklerimiz var, ancak hepsini aynı anda tamamlayabilmek mümkün değil. İlerleyen dönemde daha güzel işlere imza atacağız. Sizlerden bir dönem daha destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Alaplı Devlet Hastanesi ile ilgili olarak da görüşlerini belirten Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, hastanenin tamamlanıp hizmete açılmasını istediklerini belirtti. Ayrıca hastanenin 100 yataklı olması ve tüm branşlarda doktorların bulunması gerektiğini ifade etti. Alaplı Belediyesi olarak gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini vurgulayan Tekin, Alaplılı vatandaşların diğer hastanelere gitme dertlerinden kurtulmalarını umduklarını söyledi.

Sivas’ta 22 yerleşim yerinin ulaşımı tamamen engellendi

Sıradaki haber:

Sivas’ta 22 yerleşim yerinin ulaşımı tamamen engellendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.