h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Batman’ın Karayazı ve Gercüş ilçelerinde 35 köy yoluna ulaşım engeli!

Batman’ın Karayazı ve Gercüş ilçelerinde 35 köy yoluna ulaşım engeli!

Batman'ın Sason ve Kozluk ilçelerine bağlı 35 yerleşimin yolları, yoğun kar yağışı nedeniyle kapandı. Kozluk ilçesindeki 6 ve Sason ilçesindeki İncesu, Derince ve Dörtbölük grup köy yolları ulaşıma kapatıldı. Vatandaşlar, evlerinin damlarında biriken karları temizlerken küçükbaş hayvanlarını besledi. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 50 santimetreye kadar çıktı ve görevliler, köy yollarını açmak için çalışmalara başladı.

Kar yağışı nedeniyle Batman’ın Sason ve Kozluk ilçelerine bağlı 35 yerleşim yerinin yolu kapandı. Kozluk ilçesinde 6 köy yolu, Sason’da ise İncesu, Derince ve Dörtbölük grup köy yolları ulaşıma kapanmıştır. Vatandaşlar, evlerinin damında biriken karları temizlerken bazıları küçükbaş hayvanlarını kar üzerinde besledikleri görülmüştür. Kar kalınlığının yer yer 50 santimetreye kadar çıktığı yüksek kesimlerde, görevliler kapalı olan köy yollarını açmak için çalışmalara başlamıştır. Batman’ın bu bölgelerindeki karlı hava koşulları ulaşımı olumsuz etkilemeye devam etmektedir.

VEDAŞ çalışanları, kar yağışının zorluğuyla mücadele ediyor

Sıradaki haber:

VEDAŞ çalışanları, kar yağışının zorluğuyla mücadele ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.