h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bayburt’ta karayolları çalışanları karla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Bayburt’ta karayolları çalışanları karla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Bayburt'ta yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmaları başlatıldı. Karayolları ekipleri, Bayburt-Trabzon karayolu ve diğer noktalarda yoğun bir şekilde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada, meteoroloji raporlarına göre, Bayburt'ta kuru soğuk etkili olacak ve karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği ancak gece saatlerinde eksi 15 dereceye kadar düştüğü belirtiliyor.

Bayburt’ta Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

Bayburt’un yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası, karla mücadele ekipleri bölgede aktif olarak çalışmalara başladı. Özellikle Bayburt-Trabzon karayolunda çalışmalarını sürdüren ekipler, sürücülerin güvenli ve sorunsuz bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Bayburt-Araklı yolunun karla kaplandığı bildirildi ve Bunun üzerine Karayolları 106. Şube Müdürlüğü harekete geçti. Kar küreme araçlarıyla yolları temizleyen ekipler, trafiği etkilemeden yolları yeniden açtı. Aynı zamanda gizli buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da gerçekleştirildi ve bu sayede sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat etmeleri sağlandı. Ayrıca, Bayburt-Erzurum karayolu üzerinde bulunan Kop Dağı mevkiinde çalışmalar kesintisiz bir şekilde sürdürülüyor ve karayolu ekipleri gece geç saatlere kadar çalışmalarına devam ediyor. Karayolları ekiplerinin yoğun mesaisi sayesinde Aralıklı yolu ve Salmankaş tüneli civarlarında ulaşım kolaylıkla sağlanıyor.

Öte yandan meteoroloji raporuna göre, bugün Bayburt merkezine kuru soğuk hüküm sürecek. Yarından itibaren ise karla karışık yağmurun başlaması ve karın yavaş yavaş etkisini göstermeye başlaması bekleniyor. Bayburt’ta dondurucu soğuklar yaşanmasa da yer yer kar yağışı etkili olacak. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, en düşük hava sıcaklığı gece saatlerinde eksi 15 derece olarak ölçüldü.

Burhaniye’de Meyve Ağaçları Artık Saksı Boyutunda Yetişiyor

Sıradaki haber:

Burhaniye’de Meyve Ağaçları Artık Saksı Boyutunda Yetişiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.