h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Birbirinden eğlenceli kar aktiviteleriyle dolu Bayburt’taki çocuklar

Birbirinden eğlenceli kar aktiviteleriyle dolu Bayburt’taki çocuklar

Bayburt'ta mahalle ve sokak aralarında buldukları poşetlerle kayarak eğlenceli vakit geçiren çocuklar, sokakta buldukları köpeği sahiplendikleri Duman ile birlikte karda kaymanın ve kızak keyfi yapmanın tadını çıkarıyorlar. Çocuklar, sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar birlikte oyunlar oynayıp kartopu savaşları yapıyorlar.

Bayburt’ta çocuklar, soğuk havaya aldırış etmeden poşetler ve kızaklarla eğlenceli bir şekilde kayarak keyifli zaman geçiriyorlar. Sokaklarda buldukları poşetler ve plastik şişeler ile eğlenen çocuklar, aileleri tarafından gözetlenirken köpeği sahiplenme kararı da aldılar. Çocuklar, adını “Duman” koydukları köpekleriyle birlikte soğuk havaya aldırış etmeden güzel bir eğlence yaşadılar. Duman, çocukların kucaklarında keyifli bir şekilde kızak yaparken onlara eşlik etti. Evlerinin arkasındaki dik yolu kayarak kendi kayak pistlerini oluşturan çocukların neşeli halleri renkli görüntüler oluşturdu.

Eren Biber adlı çocuk, annesinden izin alarak kaymaya geldiğini belirterek, “Karın keyfini çıkarıyoruz. Biz kayıyoruz, köpeğimiz Duman da bizimle birlikte geliyor. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor” dedi.

Kübra Kır adındaki başka bir çocuk ise, Duman’ın hep yanlarında olduğunu ve sabahın erken saatlerinden beri birlikte vakit geçirdiklerini söyledi. “Karın tadını kızak ve poşetlerle kayarak çıkarıyoruz. Köpeğimiz Duman da bizimle kaymayı çok seviyor, bizi hiç yalnız bırakmıyor. En çok kaymayı seviyoruz” şeklinde konuştu.

Sabahın erken saatlerinde dışarı çıkan çocuklar, öğlen saatlerine kadar kaydıktan sonra kartopu oynayıp kardan adam yapma şansı buldular. Ancak çocukların kar keyfi, annelerinin onları eve çağırmasıyla son buldu.

Şemdinli Belediyesi, kış mevsimiyle birlikte “kar mesaisine” başladı.

Sıradaki haber:

Şemdinli Belediyesi, kış mevsimiyle birlikte “kar mesaisine” başladı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.