h Dolar 34,2353 % 0.33
h Euro 37,1668 % 0.33
h Sterlin 44,7624 % 0.77
h Altın (Gr) 2.975,43 %0,73
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Bolu Dağı’nda Kar ve Sis Etkiliyor: Mobilizasyon Başladı

Bolu Dağı’nda Kar ve Sis Etkiliyor: Mobilizasyon Başladı

Bolu Dağı'nda kar yağışı ve yoğun sis etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Düzce'nin yüksek kesimleri ve Bolu Dağı'nda kar yağmaya başladı. Karayolları ekipleri, kar yağışına karşı önlemlerini alırken Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sisin etkisiyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Bolu Dağı’nda Kar ve Sis İle Mücadele Devam Ediyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı, kar yağışı ve sisin etkileri altında. Özellikle Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerindeki sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından, Düzce’nin yüksek kesimleri ve Bolu Dağı’nda kar yağışı başladı. Kar yağışı kısa sürede dağ yolunu beyaz bir örtüyle kapladı.

Karayolları ekipleri bölgede kar yağışının neden olabileceği olumsuzluklara karşı tedbirlerini alırken, özellikle Bakacak ve Karanlıkdere bölgelerinde etkili olan sis nedeniyle sürücülerin görüş mesafesi oldukça kısıtlanıyor.

Bu olumsuz hava koşullarına karşı toplumun dikkatli olmasını ve gerekli tedbirleri almalarını önemle vurguluyoruz.

Yarın, Çanakkale-Eceabat yönlü bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi

Sıradaki haber:

Yarın, Çanakkale-Eceabat yönlü bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle iptal edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.