h Dolar 34,2595 % 0.12
h Euro 37,1283 % 0.12
h Sterlin 44,5069 % 0.1
h Altın (Gr) 3.014,24 %0,74
h BIST100 8.761,70 %1,24
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Büyükşehir Belediyesi, Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Büyükşehir Belediyesi, Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Verdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Caddesi'nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Emniyet Caddesi'nin önemli bir bölümünün asfaltı yenilendi. Şanlıurfa'nın merkezinde devam eden asfalt çalışmaları sonucunda, Emniyet Caddesi kısa sürede tamamlanarak araç trafiğine açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek caddelerinden biri olan Emniyet Caddesi’nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmasını başarıyla tamamladı. Hızlı bir şekilde sürdürülen çalışmaların sonucunda cadde, araç trafiğine açıldı.

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda yürütülen sıcak asfalt çalışmaları, Emniyet Caddesi’nde gerçekleştirildi. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu bölgede mevsimsel etkiler nedeniyle deformasyona uğrayan asfalt, Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla sökülerek komple yenilendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması sayesinde Emniyet Caddesi, kısa sürede tamamlanarak araç trafiğine yeniden açıldı.

Şanlıurfa’nın merkezindeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Caddesi’nin tamamını yenileyerek vatandaşların hizmetine sunmuş oldu.

Sis, Afyonkarahisar-Antalya Karayolu’nu etkisi altına aldı.

Sıradaki haber:

Sis, Afyonkarahisar-Antalya Karayolu’nu etkisi altına aldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.