h Dolar 34,2444 % -0.12
h Euro 37,1473 % -0.12
h Sterlin 44,5438 % 0.48
h Altın (Gr) 3.010,11 %0,59
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Buzlanma riskine karşı, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tuzlama faaliyeti gerçekleştirdi

Buzlanma riskine karşı, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tuzlama faaliyeti gerçekleştirdi

Muğla'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalara başladı. Menteşe yılanlı mevkiinde tuzlama ve küreme faaliyetleri yapılırken, Turgut Özal Bulvarı'nda gizli buzlanma için de tuzlama yapıldı. Ekipler, yerleşim yerlerinin ulaşıma açık olmasını sağlamak için buzlanmalara hızlı müdahale ediyor.

Muğla’da hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, Muğla’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı görülmeye başlandı. Bu kar yağışları, trafik güvenliğini tehlikeye atma ve olası kazaları önleme amacıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerekli önlemler alındı.

Menteşe yılanlı mevkisinde yaşanan kar yağışı nedeniyle, yollarda tuzlama, küreme ve solüsyon dökme çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca, Kavaklıdere İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden gelen talep üzerine Turgut Özal Bulvarı’nda gizli buzlanma olduğu tespit edilerek, tuzlama çalışması yapıldı.

Muğla’nın bazı yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle, Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri yerleşim alanlarındaki ulaşımı sağlamak için hazır beklemekte ve yollardaki buzlanmalara anında müdahale etmektedir.

Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki çığ nedeniyle kapalı olan yol, tekrar trafiğe açıldı.

Sıradaki haber:

Yüksekova-Şemdinli kara yolundaki çığ nedeniyle kapalı olan yol, tekrar trafiğe açıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.