h Dolar 33,9947 % 0.28
h Euro 37,8833 % 0.28
h Sterlin 44,9519 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,42 %0,43
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Çameli Belediyesi, ceviz yetiştiricilerine bilgi verdi

Çameli Belediyesi, ceviz yetiştiricilerine bilgi verdi

Çameli Belediyesi, ceviz üreticileri ve yetkilileriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, TARSİM yetkilileri ve üreticilerin katıldığı toplantıda, ceviz üretimiyle ilgili sigorta konuları ve destekler hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkan Arslan, üreticilerin Meyve Üreticileri Birliği'ne kayıt olarak destek vermelerini istedi.

Denizli’de Çameli Belediyesi, ceviz üreticilerini bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Ziraat Odası Başkanı Hamit Tuncer, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, TARSİM yetkilileri ve üreticilerin katıldığı toplantı, Çameli Belediyesi tarafından organize edildi.

Ceviz Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı’nda, TARSİM tarafından ceviz ve diğer ürünlerin hangi şartlar altında sigorta kapsamına alındığı, sigorta şartları ve sigortanın karşıladığı oranlar gibi konular üreticilere aktarıldı. Bilgilendirme sunumunun ardından üreticiler, TARSİM yetkililerine sorularını yönelterek bilgi edindiler.

Çameli için ceviz üretiminin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Üreticilerimizin daha fazla kazanması ve işlerini kolaylaştıracak ekipmanlara ulaşması için İlçe Tarım Müdürlüğüne giderek Meyve Üreticileri Birliği’ne kayıt olmaları büyük önem taşıyor. Meyve Üreticileri Birliği çatısı altında birlikte hareket ederek, mevcut imkanları daha iyi değerlendirebiliriz. Üreticilerimizden Meyve Üreticileri Birliğine kayıt olmalarını ve birliği desteklemelerini rica ediyoruz” dedi.

Kuraklık gerçeği açık seçik: İki yıldır değişmeyen manzara

Sıradaki haber:

Kuraklık gerçeği açık seçik: İki yıldır değişmeyen manzara

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.