h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Çanakkale Köprüsü İnşaatı Tamamlandı: Eski Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı!

Çanakkale Köprüsü İnşaatı Tamamlandı: Eski Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı nedeniyle kapanan Suluca ve Kemiklialan köylerine giden eski Çanakkale yolu, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın girişimiyle trafiğe tekrar açıldı. Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt'un çalışmalarıyla hızlı bir şekilde açılan yol, Yılmaz ve beraberindekiler tarafından incelendi. Yılmaz, 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatının tamamlanmasıyla birlikte yolun trafiğe açıldığını ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı sırasında güvenlik önlemi nedeniyle kapatılan Suluca ve Kemiklialan köylerine giden eski Çanakkale yolunun, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın çabaları sayesinde tekrar trafiğe açıldığı bildirildi.

Eski Çanakkale yolunun, taşıma işleriyle Suluca, Kemiklialan köyü ve Umurbey beldesine giden araçların kullandığı bir yol olduğu belirtildi. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın öncülüğünde Fen İşleri Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda eski Suluca köy yolu, kısa sürede araç trafiğine açıldı. Başkan Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer, Gençlik Kolları Başkanı Birol Günal ile birlikte yaptığı incelemede, bu yolun tekrar trafiğe açıldığını belirtti.

Başkan Eyüp Yılmaz, “Kısa bir süre önce yaptığımız incelemede, herkesin bildiği Dumlupınar Caddesi eski Suluca köy yolunun yakında trafiğe açılacağını ifade etmiştik. 1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı başladığından beri bu yol trafiğe kapalıydı. Köprü inşaatının tamamlanmasının ardından yaptığımız görüşmeler sonucunda bugün itibariyle Dumlupınar Caddesi eski Suluca köy yolunu trafiğe açmış olduk. İlçemize hayırlı olsun. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Donan eşyaları atılmış, kalanlar battaniyelerle korunma yoluna gidiliyor

Sıradaki haber:

Donan eşyaları atılmış, kalanlar battaniyelerle korunma yoluna gidiliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.