h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Çocuklar için parklarda toprak alanlar oluşturuluyor, açıklama Başkan Çolakbayrakdar’dan geldi!

Çocuklar için parklarda toprak alanlar oluşturuluyor, açıklama Başkan Çolakbayrakdar’dan geldi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeşil alanlara ağırlık verildiğini ve parklarda çocukların toprakla buluştuğu mekanlar oluşturulduğunu açıkladı. Parklar, Kocasinan'ın her bir mahallesinde artırılarak devam edecek. Başkan, çevre düzeni ve yeşilin önemine vurgu yaparak, Kocasinan'ın daha çevreci ve yeşil bir ilçe olması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, toprakla bağımızı korumak amacıyla yeşil alanlara ağırlık veren çalışmalar yaptıklarını ve özellikle yeni yapılan parklarda çocukların toprakla temas edeceği ve vakit geçireceği bölgeler oluşturduklarını belirtti.

Çevre düzeni ve yeşilin önemine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “İlçemizde bulunan yaşam alanlarını yeşil alanlarla daha da güzelleştiriyoruz” dedi. Parkların estetik ve işlevsel hale getirilmesi için farklı konsept çalışmalarının uygulandığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, “Toprak, insanlara enerji verir. Bu nedenle parklarımızın her birinde çocukların toprakla temas kurabildiği ve vakit geçirebildiği bölgeler oluşturuyoruz. Yürüyüş yollarında ise tartan yerine iklim ve insan sağlığı açısından daha sağlıklı olan kiremit irmiği tercih ediyoruz. Mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yeşil alanlar kazanarak sosyal mekanların sayısını artırıyoruz. Kocasinan’ın her mahallesinde park, bahçe ve yeşil alan projelerimize bu yıl daha da artarak devam edeceğiz. Kocasinan’ı daha da güzelleştirerek yeni bir soluk kazandık. Her yaşa ve sosyal yapıya uygun projeler üreterek, herkesin Belediye Başkanı olabileceğimizi gösteriyoruz. Amacımız, Kayseri’nin değerine değer katmaktır” şeklinde konuştu.

Kocasinan’a yeni ve farklı parklar kazandırmanın yanı sıra mevcut olanları da daha işlevsel hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha çevreci ve yeşil bir Kocasinan için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Sokak hayvanları zorlu kış koşullarında unutulmuyor

Sıradaki haber:

Sokak hayvanları zorlu kış koşullarında unutulmuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.