h Dolar 34,2349 % 0.33
h Euro 37,1561 % 0.33
h Sterlin 44,7421 % 0.72
h Altın (Gr) 2.980,93 %0,91
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde küresel iklim değişikliği gündeme geldi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde küresel iklim değişikliği gündeme geldi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Denizli İl Temsilciliği işbirliğiyle "Küresel İklim Değişikliği ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması" konulu bir seminere ev sahipliği yaptı. Seminerde, enerji maliyetlerinin ve karbon salınımının artmasıyla ilgili konular ele alındı. Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öner Atalay, enerjinin sürdürülebilirliği ve tasarrufu hakkında bilgilendirme yaparken, Makine Mühendisi Fatih Yaşa ise mevzuat ve enerji stratejileri konularında açıklamalarda bulundu. Seminere katılanlar, temiz bir çevre bırakma ve küresel iklim değişikliği konusunda bilgi edindi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Denizli Şubesi ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Denizli İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen “Küresel İklim Değişikliği ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması” konulu seminere ev sahipliği yaptı. Denizli OSB Müdürlüğü’nün konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, MMO Denizli Şube Başkan Vekili, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Denizli İl Temsilcisi, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi ve bir makine mühendisi konuşmacı olarak yer aldı. Seminer kapsamında, enerji maliyetlerinin artması ve karbon salınımının neden olduğu sorunlar ele alındı. Seminerde ayrıca Avrupa Birliği’nin Paris İklim Anlaşması and Avrupa Yeşil Mutabakatı gibi konulara ilişkin bilgiler verildi. Seminerin amacı, katılımcılara bilgi sağlamak ve enerjinin tasarruflu kullanımı konusunda farkındalık yaratmaktı. Seminere gösterilen ilgiden dolayı MMO Denizli Şubesi, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği ve Denizli OSB Müdürlüğü teşekkür edildi.

Köseköy’e Estetik Bir Meydan Geliyor

Sıradaki haber:

Köseköy’e Estetik Bir Meydan Geliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.