h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Dron kamerası sayesinde köpeklerin domuz avi macerası yakalandı!

Dron kamerası sayesinde köpeklerin domuz avi macerası yakalandı!

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, doğa fotoğrafçısı Murat İçer'in dron kamerasıyla çektiği görüntülerde, Yokuşlu köyü mevkiindeki dağlık alanda iki köpeğin bir domuzu kovaladığı anlar yer alıyor. Bu ilginç olayın kaydedildiği videoda, domuzun kaçış çabaları dikkat çekiyor. Bu çarpıcı görüntülerin ardından İçer, olayı kaydeden dron kamerasıyla buzlanmayan suları da görüntülemeyi başardı. Yaşanan bu ilginç olayın sosyal medyada da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bir doğa fotoğrafçısı tarafından çekilen dron kamerası görüntülerinde, köpeklerin domuz kovalarkenki anları görülebiliyor. Yokuşlu köyü mevkiindeki dağlık alanda gerçekleşen bu olayda, köpeklerin domuzu izlemesi ve kovalaması, Murat İçer’in dron kamerasıyla adım adım kaydedildi. Bu ilginç anlar, doğaseverler arasında büyük ilgi uyandırmış durumda.

Niğde’de üniversite kampüsünde gerçekleştirilen projelerle enerji verimliliği sağlanıyor

Sıradaki haber:

Niğde’de üniversite kampüsünde gerçekleştirilen projelerle enerji verimliliği sağlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.