h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Düzce’de yoğun kar yağışı, yüksek köylerde de etkisini gösterdi. Bildirildiğine göre ulaşımın kapandığı 26 köy yolunda kar yağışı nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor. Gece boyunca devam eden kar yağışı, köy yollarının trafiğe kapanmasına yol açtı. Toplamda 26 köy yolunun kapandığı bilgisi verilirken, bu köylerden 5’i Cumayeri ilçesinde, 6’sı Gölyaka ilçesinde, 9’u Kaynaşlı ilçesinde ve 6’sı Yığılca ilçesinde yer alıyor. Düzce İl Özel İdaresi’ne bağlı 20 iş makinesi ve 45 personel, kapanan yolların tekrar trafiğe açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Düzce’de yoğun kar yağışı, yüksek köylerde de etkisini gösterdi. Bildirildiğine göre ulaşımın kapandığı 26 köy yolunda kar yağışı nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor. Gece boyunca devam eden kar yağışı, köy yollarının trafiğe kapanmasına yol açtı. Toplamda 26 köy yolunun kapandığı bilgisi verilirken, bu köylerden 5’i Cumayeri ilçesinde, 6’sı Gölyaka ilçesinde, 9’u Kaynaşlı ilçesinde ve 6’sı Yığılca ilçesinde yer alıyor. Düzce İl Özel İdaresi’ne bağlı 20 iş makinesi ve 45 personel, kapanan yolların tekrar trafiğe açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Düzce ilinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 26 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Kar yağışının gece başladığı ve sabaha kadar ara ara devam ettiği belirtilirken, kar nedeniyle Cumayeri, Gölyaka, Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde toplamda 26 köy yolunun kapandığı ifade edildi. Düzce İl Özel İdaresine ait 20 iş makinesi ve 45 personel, karla kapanan yolların trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de yoğun kar yağışı, yüksek köylerde de etkili olmuştur. 26 köy yolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığı bildirilmiştir.

Düzce’de gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı, köy yollarının ulaşıma kapanmasına neden olmuştur.

Toplamda 26 köy yolunun kapandığı bilgisi verilirken, bu köylerden 5’i Cumayeri ilçesinde, 6’sı Gölyaka ilçesinde, 9’u Kaynaşlı ilçesinde ve 6’sı Yığılca ilçesinde bulunmaktadır.

Düzce İl Özel İdaresi’ne bağlı 20 iş makinesi ve 45 personel, kapanan yolların yeniden trafiğe açılması için çalışmalarını sürdürmektedir.

Yapay zeka teknolojileri sayesinde tarımda verim artışı yaşanıyor.

Sıradaki haber:

Yapay zeka teknolojileri sayesinde tarımda verim artışı yaşanıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.