h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Elazığ Belediyesi, yaban ve sokak hayvanlarına yönelik yeni bir çalışma başlattı.

Elazığ Belediyesi, yaban ve sokak hayvanlarına yönelik yeni bir çalışma başlattı.

Elazığ Belediyesi, olumsuz hava koşullarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarına yem, kemik, mama, ekmek ve su bıraktı. Ayrıca kuşlar için de buğday ve ekmek bırakıldı. Kış boyunca hayvanlara yiyecek desteği sağlanacak.

Elazığ Belediyesi, olumsuz hava koşullarının etkisiyle yiyecek bulma güçlüğüne düşen sokak ve yaban hayvanları için çalışmalarını sürdürüyor. Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerine yem, kemik, mama, ekmek ve su bırakarak yaban ve sokak hayvanlarının beslenmesine destek oluyor. Ayrıca, kuşlar için yüksek kesimlere ve açık alanlara buğday ve ekmek de bırakılıyor. Kış aylarının sonuna kadar yaban ve sokak hayvanlarının beslenmelerine yönelik çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Baykuş ile Bulunan Olgun Hali Türkiye’de İlk Kez Bulundu

Sıradaki haber:

Baykuş ile Bulunan Olgun Hali Türkiye’de İlk Kez Bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.