h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Elazığ’da su kuşları üzerine yapılan araştırma sonuçları açıklandı

Elazığ’da su kuşları üzerine yapılan araştırma sonuçları açıklandı

Elazığ'da sulak alanlardaki değişimlerin izlenmesi ve su kuşu popülasyonlarının tespiti amacıyla 2024 yılı kış ortası su kuşu sayımı yapıldı. Sayıma, Prof. Dr. Özdemir Adızel, Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Hüseyin Çelik ve İl Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Keban baraj gölü ve Hazar gölü sulak alanlarındaki çalışma uluslararası öneme sahiptir.

Elazığ’da, sulak alanlar ekosistemlerindeki değişimleri izlemek ve su kuşu popülasyonlarını belirlemek amacıyla 2024 kış ortası su kuşu sayımı yapıldı. Bu çalışma, ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da başlatıldı. Sayımlara Prof. Dr. Özdemir Adızel, Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Hüseyin Çelik ve Elazığ İl Şube Müdürlüğü personeli katıldı. Sayımlar, uluslararası öneme sahip olan güney Keban baraj gölü ve Hazar gölü sulak alanlarında gerçekleştirildi.

Otomobil İstinat Duvarına Çarptı, Takla Attı ve Devrildi: 6 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Otomobil İstinat Duvarına Çarptı, Takla Attı ve Devrildi: 6 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.