h Dolar 34,2497 % 0.06
h Euro 37,0141 % 0.06
h Sterlin 44,4586 % -0.04
h Altın (Gr) 3.022,79 %1,03
h BIST100 8.838,60 %2,13
a

Gaziantep’te yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'te gece saatlerinden itibaren etkili olan sis, görüş mesafesini büyük ölçüde düşürdü. Sis nedeniyle Gaziantep Kalesi de görünmez hale geldi. Hava yolu seferleri iptal edilirken, kara yolu ulaşımı kontrollü olarak sağlanıyor. Sis ve yağışın gün boyu etkisini sürdüreceği belirtiliyor.

Gaziantep’te, gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren sis, görüş mesafesini yer yer 50 metreye kadar düşürdü ve Gaziantep Kalesi gibi şehrin sembollerini bile görünmez hale getirdi. Bu yoğun sis nedeniyle Gaziantep’te uçak seferleri iptal edildi.

Gaziantep’te gece başlayan sis, sabah saatleriyle birlikte etkisini yoğun bir şekilde sürdürdü. Sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 25-50 metreye kadar düşerken, Tarihi Gaziantep Kalesi de sis nedeniyle gözlerden kayboldu.

Hava ulaşımı ve karayolu ulaşımı da yoğun sis nedeniyle olumsuz etkilendi. Sürücüler, kontrollü bir şekilde ilerlemeye çalışırken, hava yolunda tam bir durum söz konusu oldu. Gaziantep’e olan uçuşlar ve Gaziantep’ten yapılacak olan uçuşlar da sis nedeniyle iptal edildi.

Yoğun sis ve yağışın Gaziantep genelinde gün boyunca etkili olması bekleniyor.

Doğal gazlı ve gazsız bölgeler arasında hava kalitesindeki farkların etkileri

Sıradaki haber:

Doğal gazlı ve gazsız bölgeler arasında hava kalitesindeki farkların etkileri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.