h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Gezgin bir öğretmenin objektifinden beyaz örtüyle kaplı kar manzaraları

Gezgin bir öğretmenin objektifinden beyaz örtüyle kaplı kar manzaraları

Yüksekova ilçesinde Gezgin Öğretmen olarak tanınan Ümit Bartın, yağan karla ortaya çıkan eşsiz manzaraları fotoğrafladı. Kar yağışının ilçede adeta kartpostallık manzaralar sunduğunu belirten Bartın, fotoğrafladığı bu güzellikleri ölümsüzleştirmenin heyecan verici olduğunu ifade etti. Yüksekova'daki kış mevsiminin kar manzaralarıyla dolu olmasının ayrı bir güzellik olduğunu dile getiren Bartın, kartpostallık manzaralara sahip olan ilçede bu güzelliklere tanıklık etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

‘Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde ünlü ‘Gezgin Öğretmen’ olarak bilinen Ümit Bartın, yağan karla ortaya çıkan eşsiz manzaraları fotoğrafladı. İlçede son dört gündür devam eden yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkilerken, aynı zamanda kartpostallık görüntüler de oluşturdu. Gezinti sırasında karşılaştığı manzaraları fotoğraflayan öğretmen Ümit Bartın, karla birlikte ortaya çıkan bu muhteşem manzaraları paylaştı. Bartın, “Bu hafta sürekli kar yağdı ve bu güzelliği görmek için doğru zamanda olduğumu düşünüyorum. Benim amacım her zaman güzel tarafını görmek. Kar yağışı ilçemizde gerçekten kartpostallık manzaralar sunuyor. Bu güzellik içinde bulunmak beni çok mutlu ediyor. Makinemi alıp ilçenin farklı bölgelerinde ortaya çıkan bu güzel manzaraları kaydetmek gerçekten harika bir deneyim. Bu manzaralarla çektiğim fotoğrafların, onları daha kalıcı hale getirmek açısından heyecan verici olduğunu söyleyebilirim. İlçemizde kış mevsiminin bu güzel kar manzaralarıyla dolu olması gerçekten ayrı bir güzellik.” sözlerini kullandı.’

Türkiye’nin en yeni kayak merkezi Keltepe, ziyaretçilerini karşıladı

Sıradaki haber:

Türkiye’nin en yeni kayak merkezi Keltepe, ziyaretçilerini karşıladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.