h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Giresun’da karla mücadele çalışmaları dronlarla izlendi

Giresun’da karla mücadele çalışmaları dronlarla izlendi

Giresun'un yüksek kesimlerinde kar yağışının ardından dron ile yapılan görüntülendi. Yavuzkemal Belediyesi ekipleri karla mücadele ederek yolun ulaşıma açık kalmasını sağlıyor. Giresun'un turizm alanlarından Kümbet ve Kulakkaya yaylaları beyaza büründü. Belediye ekipleri 1 metreye kadar ulaşan karla mücadele ediyor. Kulakkaya Yaylası'na yazın olduğu gibi kış mevsiminde de yoğun ilgi gösterildiğini belirten Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, 24 saat ekiplerin hazır olduğunu söyledi.

Giresun’un yüksek kesimleri, geçtiğimiz günlerde beyaz bir örtüyle kaplandıktan sonra dron ile gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekti. Özellikle turizm açısından önemli bir bölge olan Kulakkaya Yaylası’nda, Yavuzkemal Belediyesi ekipleri karla mücadele ederken dron ile görüntülendi. Kar yağışıyla beraber yolu açık tutmak için mücadele eden ekipler, 1 metre yüksekliğe ulaşan karla başarılı bir şekilde başa çıkıyor.
Hafta sonu yaşanan kar yağışıyla beraber Giresun’un turistik yaylaları, Kümbet, Kulakkaya ve Bektaş tamamen beyaza büründü. Özellikle Kümbet ve Kulakkaya yayla yollarının ulaşılabilir kalması için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte çekilen dron görüntüleri, yaylanın çam ağaçlarının beyaza büründüğü harika manzarasıyla birlikte belediye ekiplerinin karla mücadelesini gözler önüne seriyor.
Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Adem Önal, Kulakkaya Yaylası’nın yaz aylarında olduğu gibi kış mevsiminde de yoğun ilgi gördüğünü belirterek, 24 saat boyunca hizmet veren ekiplerin herhangi bir ulaşım sorunu yaşanmaması için görev başında olduğunu vurguladı.

Güvercin, elektrik teline takıldıktan sonra kurtarılarak özgür bırakıldı.

Sıradaki haber:

Güvercin, elektrik teline takıldıktan sonra kurtarılarak özgür bırakıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.