h Dolar 34,2962 % 0.51
h Euro 37,2216 % 0.51
h Sterlin 44,7396 % 0.72
h Altın (Gr) 2.989,09 %1,19
h BIST100 8.970,27 %-0,36
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Hatay’da sahil yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Hatay’da sahil yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı

Hatay’da yaşanan sağanak yağışlar, su baskınlarına ve mezarlık duvarının çökmesine yol açtı. Ayrıca meydana gelen heyelan nedeniyle Samandağ-Arsuz sahil yolu ulaşıma kapandı. Yağışlar nedeniyle Samandağ ilçesinde tarlalar su altında kalırken dağlık bölgelerde şelaleler oluştu. Mezarlık duvarı ise yağışlı havanın etkisiyle çöktü. Samandağ Kaymakamı ve Koordinatör Kaymakam, çalışmalara katılarak ekiplere destek verdi. Bölgede yağışın hafta sonu da devam etmesi bekleniyor.

Hatay ilinde şiddetli yağışlar nedeniyle su baskınları ve mezarlık duvarının çökmesi gibi olumsuz olaylar meydana geldi. Ayrıca, yaşanan heyelan sonucunda Samandağ-Arsuz sahil yolu ulaşıma kapatıldı.

Gece saatlerinde başlayan yağışlar öğle saatlerinde daha da etkili hale geldi. Samandağ ilçesinde tarlalar su altında kaldı ve dağlık bölgelerde şelaleler oluştu. İlçe merkezinde bulunan mezarlık duvarı da yağışların etkisiyle çöktü. Samandağ – Arsuz sahil yolu, yaşanan heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Samandağ Kaymakamı Emre Dündar ve Koordinatör Kaymakam İbrahim Ergin, sahada yapılan çalışmalara katılarak ekiplere destek verdi.

Bölgede yağışlı havanın hafta sonu da etkili olacağı bilgisi edinildi.

Eskişehir’de Beyaz Örtü Altında: Kar Yağışı Sezonu Açıldı

Sıradaki haber:

Eskişehir’de Beyaz Örtü Altında: Kar Yağışı Sezonu Açıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.