h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Hilmi Kürklü Bulvarı’nda su hatlarının 2 kilometrelik bölümü yenilendi

Hilmi Kürklü Bulvarı’nda su hatlarının 2 kilometrelik bölümü yenilendi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Hilmi Kürklü Bulvarı’nda 6 mahallede yaşanan su kesintilerinin önüne geçmek için hattı yeniledi. Yapılan çalışmalar sonucunda eski borular çıkarıldı ve yeni borular döşendi. Bağlantı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni hattın devreye alınmasıyla bölgedeki arıza ve su kesintileri sona erecek. Bu önemli yatırım sayesinde vatandaşlar daha sağlıklı ve kesintisiz bir su hizmeti alacaklar. Başkan Zeydan Karalar, çalışmaları denetleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 6 mahallede yaşanan su kesintilerini sona erdirmek için hat yenileme çalışmalarını tamamladı. Hilmi Kürklü Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkanı Zeydan Karalar denetledi.

Başkan Karalar, yaptığı açıklamada, hat değişikliği işinin kolay olmadığını belirterek, “Bu iş hızla tamamlanması gereken bir iş değildi. Eski boruların çıkarılması ve yeni boruların döşenmesi gibi zorlu bir süreçten geçildi. Ancak çalışma arkadaşlarımız, zorluğa rağmen hızlı bir şekilde çalışarak yenileme işlemini başarıyla tamamladılar. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Son adımların tamamlanmasının ardından hat devreye alınacak. Yeni hattın kullanıma geçmesiyle birlikte bölgede yaşanan arızalar ve su kesintileri son bulacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 6 Mahallede Su Kesintileri Yaratan Hattı Yeniledi

Erciyes Dağı’nın tepesinde Van Gölü görüntüsü görenleri büyüledi

Sıradaki haber:

Erciyes Dağı’nın tepesinde Van Gölü görüntüsü görenleri büyüledi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.