h Dolar 34,0745 % 0.15
h Euro 38,0958 % 0.15
h Sterlin 45,3050 % -0.07
h Altın (Gr) 2.835,13 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • “Ihlamur Bahçesi’nin beyaz gelinlikli konuğu büyüledi” yeni başlığını kullanabilirsiniz.

“Ihlamur Bahçesi’nin beyaz gelinlikli konuğu büyüledi” yeni başlığını kullanabilirsiniz.

Karabük'ün Yenice ilçesindeki Ihlamur Terası, etkili kar yağışıyla beyaz bir örtüye bürünerek görenleri büyüledi. Türkiye'nin en büyük blok ormanlarından biri olan Yenice ormanları, kar yağışının ardından kartpostallık görüntülere dönüştü. Ihlamur Terası da bu manzara ile göz kamaştırdı ve ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Vatandaşlar, orman manzaralı terasta oluşan kar güzelliğiyle bol bol fotoğraf çekme fırsatı buldu.

Karabük’ün Yenice ilçesinde kar yağışının etkisiyle, Ihlamur Terası kendini beyaz gelinlik gibi gösterdi. Bu muhteşem manzaralar karşısında hayranlıkla izlenen teras, kartpostallık bir görüntü oluşturdu. Yenice ormanları, Türkiye’nin en büyük blok ormanlarından biri olarak biliniyor ve Avrupa’da koruma altına alınmış 100 orman sıcak noktasından biri olarak kabul ediliyor. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte Yenice Belediyesi tarafından inşa edilen ve bungalov evlerinin bulunduğu Ihlamur Terası, beyaz örtüsüyle büyüleyici bir atmosfere büründü. Orman manzarasının karla bir araya gelmesiyle oluşan görsel güzellik, ziyaretçilerin bol bol fotoğraf çekmesine sebep oldu.

Ihlamur Terası beyaz gelinliği ile hayran bıraktı

Sıradaki haber:

Ihlamur Terası beyaz gelinliği ile hayran bıraktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.