h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • İlçenin dönüşümünü sağlayacak proje faaliyetleri başladı

İlçenin dönüşümünü sağlayacak proje faaliyetleri başladı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, Seyrantepe Mahallesi'nde 100. Yıl Spor Kompleksi inşaatı başladı. Proje, 6.500 metrekarelik alanda tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları, kafeterya ve çocuk oyun parkı gibi sosyal donatılar içerecek. Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, projenin ilçeye değer katacağını ve gençlerin ilgisini çekeceğini belirtti.

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinin Seyrantepe Mahallesi’nde 100. Yıl Spor Kompleksi inşaatı başladı. Seyrantepe Mahallesi, yeni yapılaşmaların hızla geliştiği ve belediyenin bölgedeki sosyal alan ihtiyacını karşılamak için hizmet verecek bir mahalle haline gelmiştir. Özellikle çocuklar ve gençler için yeni bir buluşma noktası olacak olan proje kapsamında, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları, kafeterya ve çocuk oyun parkı gibi alanlar 6 bin 500 metrekarelik alana inşa edilecektir.

Projeyi değerlendiren Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, son 5 yılda ilçeye hizmet etmek adına birçok önemli çalışmayı tamamladıklarını belirtti. “100. Yıl Spor Kompleksi” projesi ile ilçeye ve bölgeye sosyal bir değer katacaklarını söyleyen Başkan Yalçın, gençlerin ilgisini çekecek sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekeceklerini ifade etti. 6 bin 500 metrekarelik alana sahip olan tesisin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedeflenmektedir. Başkan Yalçın, projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Kastamonu’da buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazaları, oto tamircilerde yoğunluğa yol açtı.

Sıradaki haber:

Kastamonu’da buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazaları, oto tamircilerde yoğunluğa yol açtı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.