h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • ‘İsraf Avcıları’, Orman İşletmesini Ziyaret Etti

‘İsraf Avcıları’, Orman İşletmesini Ziyaret Etti

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında Menteşe Kocamustafendi İlkokulu öğrencileri, İsraf Avcısı Öğrenci Takımı olarak adlandırılan bir grup oluşturdu. Bu takım, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret etti ve 'Nasıl Tasarruf Ediyorum' konulu bir anket çalışması gerçekleştirdi. Projenin amacı, öğrencilere enerji kaynakları, kaynakların etkin kullanımı ve çevre bilinci konularında farkındalık kazandırmak ve doğaya duyarlı nesiller yetiştirmektir.

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü, Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında Menteşe Kocamustafendi İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu İsraf Avcısı Öğrenci Takımı’nın Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Bu proje, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında kamu kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması, enerji kaynaklarının artan tüketim miktarları hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması, çevreye duyarlı, doğayla uyumlu, tüketim bilinci yüksek ve ekolojik dengeye katkı sağlayan bir nesil yetiştirilmesini amaçlamaktadır.

Kocamustafendi İlkokulu İsraf Takımı öğrencileri, Muğla Orman İşletme Müdürlüğü’nü kardeş kurum olarak seçerek ziyaret etti. Öğretmenleri Ayşegül Gür ve Pakize Çolakoğlu eşliğinde kuruma gelen öğrenciler, projeleri kapsamında “Nasıl Tasarruf Ediyorum” konulu bir anket çalışması yaptı. Ziyaretin ardından öğrencilere lavanta fidanı ve orman çocuk ajandası hediye edildi.

Puhu’yu koruyan Jandarma, yaralı kuşu bulduğunda hemen müdahale etti

Sıradaki haber:

Puhu’yu koruyan Jandarma, yaralı kuşu bulduğunda hemen müdahale etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.