h Dolar 34,0955 % 0.19
h Euro 38,0826 % 0.19
h Sterlin 45,3637 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,88 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Karayolları, Yüksekova-Şemdinli yolu için görevlendirildi

Karayolları, Yüksekova-Şemdinli yolu için görevlendirildi

Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yüksekova-Şemdinli karayolunda gece gündüz süren kar temizleme çalışmalarıyla yolun kapanmasını engelliyor. Ekipler, yoğun kar yağışı sonucu oluşan kapanmalara kar savurma araçlarıyla müdahale ediyor. Yüksekova-Şemdinli karayolu, ekiplerin çabalarıyla yeniden ulaşıma açıldı. Hakkari İl Özel İdaresi'ne ait ekipler ise köylerde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Van’ın Yüksekova ilçesinde Karayolları ekipleri, kardan etkilenen Yüksekova-Şemdinli karayolunu temizlemek için gece gündüz çalışıyor. Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaşanan yoğun kar yağışı, Yüksekova ilçesindeki yolları kapatırken, 117. Şube Şefliği ekipleri sürekli olarak mücadele ederek yolların ulaşıma açık kalmasını sağlıyor. Zorlu koşullarda çalışan karla mücadele ekipleri, bazı bölgelerde kar kalınlığının yarım metreye kadar ulaştığı noktalarda kar savurma araçlarıyla yolları temizliyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Yüksekova-Şemdinli karayolu, ekiplerin çalışmaları sayesinde yeniden trafiğe açıldı. Özellikle Şemdinli-Yüksekova ve Van-Yüksekova karayollarında sürücülerin rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için ekipler, 7/24 görev yapıyor. Hakkari İl Özel İdaresi’ne ait Yüksekova Şantiye Şefliği karla mücadele ekipleri ise köylerdeki mahallelerde kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

“Ihlamur Bahçesi’nin beyaz gelinlikli konuğu büyüledi” yeni başlığını kullanabilirsiniz.

Sıradaki haber:

“Ihlamur Bahçesi’nin beyaz gelinlikli konuğu büyüledi” yeni başlığını kullanabilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.