h Dolar 34,2650 % 0.01
h Euro 36,9797 % 0.01
h Sterlin 44,4926 % 0
h Altın (Gr) 3.030,66 %0,10
h BIST100 8.767,65 %-0,80
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kaş Belediyesi, şiddetli yağışların ardından olay yerine intikal etti.

Kaş Belediyesi, şiddetli yağışların ardından olay yerine intikal etti.

Kaş Belediyesi, aşırı yağışlar nedeniyle etkilenen mahallelerde tahribatları gidermek için çalışmalar yapıyor. Başkan Ulutaş'ın talimatıyla sahaya inen ekipler, kapanan yolların açılması ve mahsur kalan vatandaşlara yardım etmek için yoğun şekilde çalışıyor. Sarılar, Çerler, Gökçeyazı, Ahatlı, Dirgenler, Kınık, Ova ve Yeşilköy gibi birçok mahallede meydana gelen tahribatlara müdahale ediliyor. Belediye Başkanı Ulutaş, yağışların yol açtığı mağduriyetleri gidermek için çalıştıklarını ifade etti.

Kaş Belediyesi, son günlerde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle zarar gören mahallelerde çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatlarıyla harekete geçen ekipler, Fen İşleri, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sarılar, Çerler, Gökçeyazı, Ahatlı, Dirgenler, Kınık, Ova ve Yeşilköy mahallelerinde yaşanan hasarlara müdahale eden ekipler, kapanan yolları temizleyerek ulaşımı sağlamaya çalışıyor. Aynı zamanda, mahsur kalan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım ediliyor. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sahadaki çalışmalara katılarak, vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik çabaları desteklediğini belirtti. Yağışların neden olduğu tahribatın giderilmesi ve vatandaşlara yardım eli uzatılması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını vurguladı.

Denizli’de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi ve heyelan meydana geldi

Sıradaki haber:

Denizli’de şiddetli yağışlar sonucu sel felaketi ve heyelan meydana geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.