h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kastamonu’da kar yağışı şiddetini artırıyor, sürücüler zorlu bir yolculukla karşı karşıya kalıyor.

Kastamonu’da kar yağışı şiddetini artırıyor, sürücüler zorlu bir yolculukla karşı karşıya kalıyor.

Kastamonu'da yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı etkili oldu. Sürücüler zorluklar yaşayarak yolda kaldı. Karayolları ekipleri kar küreme çalışmalarına devam ediyor. İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ise zincirsiz araçların yola çıkmasına izin vermiyor ve kayan araçlara yardımcı oluyor. Trafik durma noktasına geldi.

Kastamonu’da Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Sürücüler Zor Anlar Yaşıyor: Araçlar Yolda Kalıyor

Kastamonu genelinde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı, sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Meteoroloji Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından özellikle akşam saatlerinde Kastamonu’da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Kastamonu-İnebolu, Kastamonu-Çatalzeytin ve Kastamonu-Ankara karayolları beyaz örtüyle kaplanırken, birçok araç yolda kalmış durumda. Karayolları ekipleri, beyaz örtüyle kaplanan yollarda kar küreme çalışmalarına devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının yarın da devam etmesinin beklendiğini belirtiyor.

Öte yandan, İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, zincirsiz araçların İkiçay mevkiinde yola çıkmasına izin vermiyor. Ayrıca ekipler, kayan araçların sürücülerine yardımcı olmaya çalışıyor. Yaralıgöz mevkiinde ise trafik durma noktasına geldi.

Tendürek Dağı geçidi, ağır yük taşıyan araçlara kapatıldı

Sıradaki haber:

Tendürek Dağı geçidi, ağır yük taşıyan araçlara kapatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.