h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kemer, yaz sezonuna hazırlanmak için yeşil alan çalışmalarını hızlandırıyor

Kemer, yaz sezonuna hazırlanmak için yeşil alan çalışmalarını hızlandırıyor

Kemer Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları düzenleyerek yaz sezonuna hazırlanıyor. Tüm mahallelerde kışlık budama, mevsimlik çiçek dikimi, çevre düzenlemesi ve yeni oyun grupları ve spor aletleri yerleştirme gibi çalışmalar yapılıyor. Kemer Belediye Başkanı, turizm sezonuna hazırlık amacıyla yapılan bu çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki yeşil alanlarda yaz sezonuna hazırlık için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm mahallelerde yer alan park, yeşil alan ve refüjlerde kışlık budama, mevsimlik çiçek dikimi, çevre düzenlemesi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. Ayrıca parklara yeni oyun grupları ve spor aletleri de yerleştiriliyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer’in önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirterek, yeşil alanların düzenlenmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Topaloğlu, turizm sezonuna hazırlık kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti. Kemer’in görüntüsünü daha da iyileştirme amacıyla çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Tersakan Çayı’nın Temizliği Başladı: Doğa Koruma Alanı Dikkat Çekiyor

Sıradaki haber:

Tersakan Çayı’nın Temizliği Başladı: Doğa Koruma Alanı Dikkat Çekiyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.