h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Turizm İçin Cennet Vadisi Bucak’ı Kazanmayı Hedefliyor

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Turizm İçin Cennet Vadisi Bucak’ı Kazanmayı Hedefliyor

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Bucak Cennet Vadisi'ni turizme kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Özgan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kozan'ın tarihi bir şehir olduğunu ve halkının bu başarıya imza attığını söyledi. Özgan, 5 milyonluk bir GES (Güneş Enerji Sistemi) sistemi ile Pazar yerini ilçeye kazandırdıklarını ve diğer çalışmaların da devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, Kozan Kalesi'nin turizme kazandırıldığını ve hayvan pazarı ile enerji santrali projelerinin de devam ettiğini aktardı. Özgan, AK Parti'den İYİ Parti'ye geçerek aday olduğunu ve Kozan halkının refahı için çalışacağını vurguladı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Bucak Cennet Vadisinin turizme kazandırılacağını ifade etti. Özgan, Kozan’da bir araya geldiği gazetecilere ilçedeki yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Özgan, tarihi Arıkan Konağı’nda gerçekleşen toplantıda, Kozan’ın ödüllü bir şehir olduğunu belirtti ve Kozan halkını bu başarıya layık gördüğünü söyledi. Özgan, “Kozan öz kaynaklarıyla beş milyonluk güneş enerji sistemi ile Pazar yerini oluşturduk ve çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca, Atatürk Parkı, Millet Bahçesi ve Kozan Kalesi turistik faaliyetlerle hizmet vermeye devam ediyor” dedi. Hayvan pazarı ve enerji santrali projelerinin de devam ettiğini aktaran Özgan, “Kendi enerjisini üretebilen bir yatırımımız olacak” şeklinde konuştu. Partideki değişim sürecine de açıklık getiren Özgan, “Genel seçimlerde ülke geleceği için AK Parti’ye geçtim ve pişman değilim. Ancak, Kozan’da Cumhur İttifakı adayları açıklandığında, en çok oy alan kişi olarak AK Parti’den aday gösterilmedim. Başka bir arkadaşım da aday olabilirdi. Yerel seçimler, Kozan için bir beka seçimi değildir ve İYİ Parti’nin milli duruşu beni etkilediği için İYİ Parti’ye geçip aday oldum” açıklamasında bulundu. Özgan, yerel seçimlere az bir süre kaldığını belirterek polemiklere girmeyeceğini vurgulayarak, “Ben Kozan için mücadele ediyorum. Kozan halkı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım” sözlerini dile getirdi.

Pamukkale’nin kalplerini ısıtan proje: Çine Ovası’na modern sulama sistemi geliyor!

Sıradaki haber:

Pamukkale’nin kalplerini ısıtan proje: Çine Ovası’na modern sulama sistemi geliyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.